Lei av tungvinte løsninger?

Lei av tungvinte løsninger?

Kjapt og enkelt
NorskSykkel er startet av sykkelentusiaster som har sett seg lei på tungvinte og vanskelige løsninger på en sak som burde være meget enkel; få en pris raskt og tegn en forsikring på sykkelen din!
Forenkler din sykkelforsikring
Der andre løsninger hos forsikringsaktører krever innlogging og/eller brukerregistrering med full personinfo og halve livshistorien din kun for å få en pris, som i mange tilfeller viser seg å være alt for høy likevel, trenger vi kun verdien på sykkelen din for å gi deg et tilbud umiddelbart. Deretter velger du selv om du ønsker å oppgi personalia og tegne forsikringen.
Tilbyr mer enn våre konkurrenter
Vi leverer mye mer enn kun en tyveriforsikring. Her får du markedets råeste sykkelforsikring med noen av markedets aller beste dekninger og priser. Derfor har vi i våre vilkår inkludert dekninger for brann, tyveri, tyveri av deler, hærverk, punkteringsskader, velteskader og kasko i alle våre forsikringer for sykler over 10 000,-. For El-sykler kommer i tillegg dekninger for batterifeil, elektroskader, feil bruk, veihjelp og pick-up. På rimelige sykler tilbyr vi forsikringer helt ned i kroner 18,- pr. måned.
Tide Forsikring ser verdien for deg som sykkeleier
Med oss har vi forsikringspartner Tide Forsikring, som også ser verdien i å kunne tilby våre kunder sykkelforsikring på en helt ny og mye enklere måte. Tide Forsikring er en fremoverlent forsikringsformidler som ser fordelen av å komme kundene i møte på en raskere og enklere måte en tidligere. Tide Forsikring AS har konsesjon fra Finanstilsynet som forsikringsagentforetak, og er agent for flere solide norske og europeiske forsikringsgivere innenfor skadeforsikring.
Senker terskelen for kjøp av sykkelforsikring
Ved å senke terskelen for å forsikre sykler håper vi også å kunne bidra til en økt andel av forsikrede sykler på veien, en større trygghet for sykkeleiere og dermed også en større bruk av syklene. Dette vil igjen gagne både folkehelsen og potensielt privatøkonomien hos alle dem som er glad i å sykle, slik som oss. Det er ingen grunn til å nøle, bruk noen få tastetrykk på å finne pris på akkurat din sykkel. Vi ser frem til å endre forsikringsbransjen sammen med deg!